We horen graag van je!

Contact

Wil je iets kwijt, heb je een vraag, mis je iets op onze website.Laat het ons weten. 

Deze site was niet mogelijk geweest zonder:

Gijs de Leeuw - Lion development

Neefje - steun en toeverlaat als het om websites bouwen gaat - je go to guy als je een website wilt.

Zonder de hulp van Gijs was deze site nooit tot stand gekomen. Hij heeft geholpen bij het design. De basis van de website gebouwd. Mij weg wijs gemaakt in de wereld van websites bouwen en me geholpen als ik weer eens vastliep met Adobe.

Leen van der Veer

Ontwerper van het Logo

Mijn creatieve zwager Leen had al ooit eens een geboorte kaartje ontworpen voor een van mijn dochters en was de aangewezen persoon om voor deze website een mooi ontwerp te maken. 

 
Nicollene

Fotograaf -  Obstetrisch verpleekundige -  collega

Nicolenne kent als obstetrisch verpleegkundige de verloskamer als geen ander en weet precies op welk moment het licht er het mooiste is en weet het heel mooi vast te leggen. 

 
Stillfasion

borstvoedingsvriendelijk kledingmerk 

Een Oostenrijks label met het motto dat je ook mooi voor de dag mag komen als je borstvoeding geeft of wanneer je zwanger bent. Heerlijke zachte, natuurlijke stoffen. De broek in de foto's is zo comfortabel als die eruit ziet en we hebben deze gekregen voor de fotoshoot. 

COLOFON

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.Copiewright: Vera Kortz - Weeowee